• Novo

Smart Home Camera EZVIZ CS-TY2 4mm

Referenca: 9051

122,85 KM
s PDV-om
Količina
Zadnji artikli na skladištu

Poboljšani noćni vid sa Smart IR: Sa Smart IR, intenzitet infracrvenih LED dioda automatski se prilagođava kako bi se spriječila prekomjerna ekspozicija u načinu noćnog vida, tako da možete uhvatiti više detalja unutar 10 m noću.

Full Duplex dvosmjerni zvuk i precizna detekcija pokreta: možete jednostavno i praktično uživati u komunikaciji sa svojim voljenima i odvratiti nepoželjne strance, gdje god se nalazili. Uz Smart Motion Tracking, kamera će se automatski pomicati kako bi pratila i pratila svaki pokret dok isporučuje obavijesti i video snimanje u stvarnom vremenu.

1080P HD i panoramski prikaz od 360°: Dizajnirana kao pan-tilt Wi-Fi kamera s panoramskim kutovima gledanja, pruža vodoravno vidno polje od 360° s pametnim praćenjem, nudi široku pokrivenost vidnog polja, tako da ne propustiti nešto. Naša sigurnosna IP kamera izgrađena je s 1080P HD kamerom koja vam pruža jasne i oštre snimke koje možete gledati na daljinu u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije EZVIZ.

Jednostavna instalacija: Dolazi s baznim nosačima koji se uvijaju i podržava okretanje slike, što omogućuje postavljanje na stol ili strop, ovisno o vašim potrebama. Ugrađeni filtar protiv buke za jasan dvosmjerni audio pristup za interaktivnu komunikaciju s vašom obitelji ili psom na vrijeme kada primate obavijesti u stvarnom vremenu

9051

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.