• Novo

Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5

Referenca: *

99,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Potražite svoju sreću i ostavite svoj trag na karti u kolekciji UNCHARTED™: Legacy of Thieves. Otkrijte uzbudljivo kinematografsko pripovijedanje i najveće akcijske blokove hitova u franšizi UNCHARTED, prepune dosjetljivosti, lukavosti i vrhunskih trenutaka voljenih lopova – Nathana Drakea i Chloe Frazer.

U iskustvu koje je pružio nagrađivani programer Naughty Dog, UNCHARTEDTM: Legacy of Thieves Collection uključuje dvije hvaljene avanture za jednog igrača iz UNCHARTED™ 4: A Thief’s End i UNCHARTED™: The Lost Legacy koje su hvaljene, širom svijeta. Svaka je priča ispunjena smijehom, dramom, visokooktanskom borbom i osjećajem čuda – remasterirana da bude još impresivnija.

Doživite avanturu kao nikada prije uz značajke i nevjerojatnu brzinu konzole PlayStation®5. Nagrađivana vjernost i detalji programera iz Naughty Doga postali su još zadivljujući s poboljšanim vizualnim prikazima i brzinom sličica u sekundi. Osjetite uspješnu akciju UNCHARTED franšize s DualSense™ bežičnim kontrolerom s taktilnim povratnim informacijama i prilagodljivim okidačima.

UNCHARTEDTM 4: A Thief’s End

Dobitnik više od 150 nagrada za igru godine.

Nekoliko godina nakon svoje posljednje avanture, umirovljeni lovac na sreću Nathan Drake prisiljen je vratiti se u svijet lopova. Sudbina zove kada se Sam, Drakeov pretpostavljeni mrtvi brat, ponovno pojavi tražeći njegovu pomoć da spasi vlastiti život i ponudi avanturu kojoj Drake ne može odoljeti. Drakeova najveća avantura testirat će njegove fizičke granice, njegovu odlučnost i konačno ono što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.

U potrazi za davno izgubljenim blagom kapetana Henryja Averyja, Sam i Drake kreću u potragu za Libertaliom, piratskom utopijom duboko u šumama Madagaskara – što vodi do putovanja oko svijeta kroz otoke u džungli, daleke gradove i snježne vrhove u potrazi za Averynim bogatstvom.

● Pustolovina koja putuje svijetom s najvećim i najdetaljnijim okruženjima u franšizi UNCHARTED

● Osobnija priča za Nathana Drakea, koja podiže uloge za nagrađivano pripovijedanje Naughty Doga.

● Tečna borba i prelaženje uz upotrebu kuke za hvatanje stvara još dinamičnije i uzbudljivije akcijske komade.

  UNCHARTED TM : Izgubljena ostavština

Kako bi povratila drevni artefakt i sačuvala ga od ruku nemilosrdnog ratnog huškača, Chloe Frazer mora zatražiti pomoć poznate plaćenice Nadine Ross i odvažiti se u indijske Zapadne Gate kako bi locirala Zlatnu kljovu Ganesha. U najvećem putovanju do sada, Chloe se mora suočiti sa svojom prošlošću i odlučiti što je spremna žrtvovati kako bi stvorila vlastito nasljeđe.

● Potpuno novo okruženje za avanturu na jugozapadnoj obali Indijskog poluotoka, s egzotičnom mješavinom urbanog okruženja, džungle i drevnih ruševina.

● Akcijske scene i zadivljujuća priča koju obožavatelji očekuju od Naughty Doga i serije UNCHARTED.

● Nadovezuje se na hvaljeno igranje franšize UNCHARTED s ažuriranim sustavima i poboljšanjima, uključujući kinematografsku borbu, istraživanje i prolazak kroz zapanjujuća okruženja, složene zagonetke i više.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.