• Novo

The Last of Us Part I PS5

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Doživite emocionalno pripovijedanje i nezaboravne likove u The Last of Us, dobitniku preko 200 nagrada za igru godine.

U opustošenoj civilizaciji, gdje zaraženi i okorjeli preživjeli divljaju, Joel, umorni protagonist, angažiran je da prokrijumčari 14-godišnju Ellie iz zone vojne karantene. Međutim, ono što počinje kao mali posao ubrzo se pretvara u brutalno putovanje preko zemlje.

Uključuje kompletnu priču o posljednjem od nas za jednog igrača i proslavljeno poglavlje prequela, Left Behind, koje istražuje događaje koji su zauvijek promijenili živote Ellie i njezine najbolje prijateljice Riley.

Obnovljeno za PlayStation 5

Potpuno obnovljen iz temelja korištenjem najnovije tehnologije PS5™ Naughty Doga s naprednom vizualnom vjernošću, potpuno integriranim DualSense™ značajkama bežičnog upravljača i više.

Vjeran remake

Doživite emocionalno pripovijedanje i nezaboravne likove Joela i Ellie u The Last of Us i istražite događaje koji su zauvijek promijenili živote Ellie i njezine najbolje prijateljice Riley u kritički hvaljenom poglavlju prethodnika, Left Behind.

Potpuno novo iskustvo

Potpuna promjena izvornog iskustva, vjerno reproducirano, ali uključuje moderniziranu mehaniku igranja, poboljšane kontrole i proširene opcije pristupačnosti.

Osjećajte se uronjenim u poboljšano pripovijedanje okoliša, efekte, animacije lica i poboljšano istraživanje i borbu.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.