The Crew Motorfest PS5

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Dobrodošli na Motorfest!

Ovaj cjelogodišnji festival omogućit će vam da uživate u najboljim iskustvima koje kultura automobila može ponuditi.

Iskusi taj moto-raj sam ili s društvom dok preuzimaš volan stotina legendarnih licenciranih vozila i sudjeluješ u uzbudljivim utrkama, tematskim događajima i jedinstvenim izazovima. U kojem god aspektu automobilske kulture uživao, ovdje postoji nešto za tebe.

Istražite životni havajski otvoreni svijet – Crew Motorfest smjestio se na jedno od najljepših mjesta na svijetu: otok O’ahu na Havajima. Pridružite se brzim uličnim utrkama kroz užurbani grad Honolulu, testirajte svoje vještine off-road na pepeljastim padinama vulkana ili svladajte savršenu krivinu na stazama.

Slavite sve aspekte kulture automobila – Uživajte u raznim uzbudljivim aktivnostima vožnje i odaberite kako se želite zabaviti sa svojim automobilima! Otkrijte playliste i zaronite u tematske kampanje koje će vas uroniti u najuzbudljivije svijetove kulture automobila, uključujući američke muscle automobile, ulične utrke u japanskom stilu i legendarne strojeve iz prošlosti!

Skupljajte najlegendarnije automobile – Natječite se u intenzivnim vozačkim utrkama, pokažite vlastiti stil, skupljajte najlegendarnije automobile i još mnogo toga! Svladajte svaki vozački izazov i popunite svoju kolekciju najlegendarnijim vozilima ikada stvorenim.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.