• Novo

Helldivers II Standard Edition PS5

Referenca: *

79,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Pridružite se Helldiversima i borite se za slobodu s prijateljima preko neprijateljske galaksije u ovoj brzoj, bjesomučnoj pucačini iz trećeg lica

URONITE U BORBU ZA SLOBODU

- potrebni su nam hrabri građani da putujemo galaksijom, oslobađajući nepredvidive, neprijateljske svjetove – i proširimo našu poruka mira, slobode i upravljane demokracije – u brzim, mahnitim i okrutnim misijama.

POSTANI LEGENDA

– Kao dio elitnih snaga Super Zemlje, na raspolaganju ti je sva moć vojske. Napredujte u redovima vojske dok obavljate vitalne misije, preokrećete tijek bitke i štitite frontu.

KOORDINIRANO TAKTIČKO RATOVANJE

– Doživite puni bijes borbe putem DualSense™ bežičnog kontrolera dodijeljenog Super Earthu i PlayStation®5 konzole

PRILAGODLJIVI OKIDAČI

Otkrijte različite razine trzaja, brzinu paljbe i težinu svakog oružja koje uzmete u igru bitka. Haptička povratna informacija: osjetite kako svaki vanzemaljski svijet oživljava oko vas kroz impresivne efekte okoline, opreme i vremenskih prilika.

UGRAĐENI MIKROFON

Razmijenite taktike i informacije sa svojim suborcima u kaosu borbe. PS5® Tempest 3D AudioTech: Precizno odredite neprijatelje koji se približavaju, bitke u blizini i udaljene krike za pomoć iz bilo kojeg smjera.

BRŽE UČITAVANJE

Skočite ravno u akciju bez daha uz munjevito brzo učitavanje.

GALAKTIČKI RAT

– Dok bjesni Galaktički rat više frontova, kampanje se vode, pobjeđuju i gube. Naši neprijatelji napušteni od zastava bore se protiv nas na svakom koraku, ali nećemo se smiriti dok svako biće ne dobije slobodu! Rat je u stalnom tijeku: svaka kampanja, operacija i borba utječu na bojišnicu. Stojimo zajedno ili se raspadamo.

*3D audio putem ugrađenih TV zvučnika ili analognih/USB stereo slušalica.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.