• Novo

Armored Core VI Fires Of Rubicon Day1 Edition PS4

Referenca: *

139,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON kombinira FromSoftwareovu dugogodišnju stručnost u mech igrama s njihovim prepoznatljivim akcijskim igranjem kako bi unio potpuno novo, visokooktansko iskustvo u seriju.

U ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON, igrači će sastaviti svoj mech od širokog spektra dijelova i oružja kako bi slobodno lebdjeli kroz mjesta misije koja redefiniraju trodimenzionalnu mobilnost. Suočite se s nadmoćnom opozicijom nadmašivši i pregazivši svoje neprijatelje dinamičnim kretanjem koje u potpunosti koristi borbu iz daljine i prsa. Igrači mogu iskusiti frenetičnu i brzu akciju koja se istinski može realizirati samo s mechovima.

Pozadinska priča

Tajanstvena nova tvar otkrivena je na udaljenom planetu, Rubicon 3. Kao izvor energije, očekivalo se da će ova tvar dramatično unaprijediti tehnološke i komunikacijske sposobnosti čovječanstva. Umjesto toga, ova tvar izazvala je katastrofu koja je zahvatila planet i okolne zvijezde u plamenu i olujama, formirajući Burning Star System.

Gotovo pola stoljeća kasnije, ista se tvar ponovno pojavila na Rubiconu 3, planetu koji je sada kontaminiran i zapečaćen katastrofom.

Izvanzemaljske korporacije i grupe otpora bore se oko kontrole nad supstancom. Igrač se infiltrira u Rubicon kao neovisni plaćenik i nađe se u borbi oko suštine s korporacijama i drugim frakcijama

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.