• -21,00 KM
  • Novo

Kirby And The Forgotten Land Switch

Referenca: *

139,00 KM
118,00 KM Ušteda 21,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

PRIDRUŽITE SE KIRBYJU NA NEZABORAVNOM PUTOVANJU KROZ TAJANSTVENI SVIJET U 3D PLATFORMSKOJ AVANTURI!

Odletite u potpuno novu avanturu kao moćni puffball, Kirby. Istražujte 3D staze dok otkrivate tajanstveni svijet s napuštenim strukturama iz prošlosti civilizacije - poput trgovačkog centra?! Kopirajte sposobnosti neprijatelja kao što su novi Drill i Ranger i upotrijebite ih za napadanje, istraživanje okoline i spašavanje otetih Waddle Deesa od okrutnog Beast Packa zajedno s tajanstvenim Elfilinom. Nadamo se da ste gladni nezaboravne avanture!

Pridružite se šiljatom partneru, Bandana Waddle Deeju, u kooperativnoj igri!

Podijelite Joy-Con kontroler prijatelju da igra kao Bandana Waddle Dee koji drži koplje, i pomozite jedni drugima istraživati ​​i boriti se kroz ovaj šareni svijet. Dok Kirby može lebdjeti i udisati neprijatelje, Bandana Waddle Dee se može vrtjeti i ubadati svojim čvrstim kopljem. Pronađite prijateljstvo u ovom zaboravljenom svijetu i spasite Waddle Deese!

Lebdite preko prepreka i borite se kroz neprijatelje na svom putu do cilja svake faze dok siječete, bodete, zamrzavate i udarate koristeći Kirbyjeve sposobnosti kopiranja. Svaka tematska etapa kroz koju putujete, skrivat će nekoliko prijateljskih Waddle Deeja u opasnosti! Sačuvajte ih kako biste razvili matičnu bazu svoje avanture, nekoć napušteni Waddle Dee Town. Waddle Dees koje spasite otključat će trgovine i Leaderboard ploče s najboljim rezultatima.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.