• Novo

Mario Party Superstars Switch

Referenca: *

139,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Mario Party se vratio s pet klasičnih ploča iz Nintendo 64 Mario Party igara. Glazura se susreće s cvijećem dok se utrkuješ da dobiješ najviše zvjezdica (i sabotiraš svoje protivnike) na ploči Peach's Birthday Cake iz originalne igre Mario Party. Ili gledajte odbrojavanje koje oslobađa Bowser Coin Beam i držite te novčiće na ploči Space Land. Plima se može brzo okrenuti u Mario Partyju, stoga ostanite na oprezu, partijaneri. Ovaj i svi drugi modovi mogu se igrati i online!

Okušajte se u Superstar kolekciji mini igara iz serije Mario Party. Bez obzira spremate li novčiće za zvijezde u načinu društvene igre ili vježbate u besplatnoj igri, ništa nije bolje od toga da ostanete posljednji u Mushroom Mix-Up ili Shy Guy Says. Sve mini igre se igraju s kontrolama gumba, tako da se možete držati Joy-Con kontrolera ili izbaciti Nintendo Switch Pro Controller ili Nintendo Switch Lite.

Dovedite zabavu bilo kada, bilo gdje uz isti sustav, lokalno bežično ili igranje na mreži. Utakmice s prijateljima u načinu društvene igre spremaju svaki potez, stoga slobodno uzmite pauzu i nastavite gdje ste stali. Koristite naljepnice da pohvalite ili gnjavite druge igrače dok se utrkujete po ploči skupljajući zvjezdice. Svi načini podržavaju online multiplayer, tako da možete uskočiti s prijateljima na nekoliko mini igara ili maratonski meč od 30 poteza. Pobjeda je jednako slatka (a krađa zvjezdica jednako je zadovoljstvo) s bilo kojeg mjesta na svijetu.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.