• -18,00 KM
  • Novo

EA SPORTS FC 24 Switch

Referenca: *

119,00 KM
101,00 KM Ušteda 18,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

EA SPORTS FC™ 24 nova je era za The World’s Game: 19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osjećajte se bliže igri uz dvije vrhunske tehnologije koje pružaju neusporediv realizam u svakoj utakmici: PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite™ Engine koji pokreće EA SPORTS FC™ 24 na Switchu po prvi put u povijesti EA SPORTS™.

PlayStyles dimenzionizira sportaše, tumačeći podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača.

Revolucionirani Frostbite™ Engine donosi svjetsku igru u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaku utakmicu.

EA SPORTS FC™ 24 također predstavlja potpuno Ultimate Team™ iskustvo za Switch: razvijajte klupske legende i poboljšavajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team™ Evolutions, i poželite dobrodošlicu nogometašicama na igralište uz muškarce dok stvarate svoju XI iz snova.

Testirajte svoje vještine u Rivals, offline u Squad Battles, ili protiv najboljih u Champions, plus dovršite ciljeve i opušteno se natječite u prijateljskim utakmicama.

Ili izađite na teren u Clubs and VOLTA FOOTBALL, personalizirajte svog Pro i igrajte s prijateljima tijekom cijele godine.

EA SPORTS FC™ 24 sljedeće je poglavlje u inovativnijoj budućnosti nogometa.

Igra zahtijeva preuzimanje od najmanje 31 GB putem internetske veze. Možda ćete također morati stvoriti ili povezati Nintendo račun. MicroSD kartica (prodaje se zasebno) može biti potrebna ovisno o vašoj pohrani. Zahtjevi za pohranu mogu se promijeniti.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.