• -15,00 KM
  • Novo

Theatrhythm SWITCH

Referenca: *

99,00 KM
84,00 KM Ušteda 15,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Standardna igra Theatrhythm Final Bar Line prepuna je 385 pažljivo odabranih glazbenih zapisa iz cijele serije FINAL FANTASY.

♪ Ovdje se spaja glazba FINAL FANTASY

Uključuje popularne pjesme iz ukupno 46 različitih igara, s najnovijom glazbom od FFI do FFXV u glavnoj seriji, kao i remakeove, spin-offove i razne CD-e sa zvučnim zapisima.

Ponovno proživite uzbudljive bitke i uzburkane emocije uz prekrasnu glazbu i video.

♪ Baci se u ritam

Pritišćite gumbe u ritmu glazbe kako biste uskladili okidače koji se kreću ekranom na 3 različite vrste pozornice. Uz kontrole koje je lako naučiti i četiri različite postavke težine, svatko može uskočiti i odmah se zabaviti.

♪ Online multiplayer za do 4 igrača

Predstavljamo razularene online multi bitke u kojima svi igraju zajedno! Uplijte se u planove drugih igrača i pametno iskoristite svoje sposobnosti Burst da preokrenete ploču i osvojite pobjedu.

Ne zaboravite zamijeniti ProfiCards kada bitka završi!

♪Spremite zabavu svojih snova s ukupno 104 lika na izbor.

Upoznajte slatke verzije mnogih klasičnih likova i čudovišta iz serije dok se uzbudljive RPG bitke odvijaju uz ritmičku akciju. Okupite i pojačajte svoj tim kako biste pobijedili sljedeću fazu.

♪Uživajte u glazbi i videu u slobodno vrijeme

Igra također ima glazbeni player i kazališne načine rada koji vam omogućuju da se udobno smjestite i uživate u skladbama i filmovima koje ste prikupili bez ritamske radnje igre.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.