• -21,00 KM
  • Novo

Donkey Kong Country Tropical Freeze Switch

Referenca: *

139,00 KM
118,00 KM Ušteda 21,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Tropski prekidač za zamrzavanje Donkey Kong Country

Zaletite se u hvaljenu avanturu Donkey Konga dok ova omiljena franšiza ima svoj debi na Nintendo Switch™ s banana hrpom novih značajki. Pređite otoke prepune savršenstva platformiranja i neprestane akcije kao klasični Kongovi u originalnoj igrici ili pomiješajte stvari igrajući priču kao Funky Kong u novom Funky modu!

Arktički osvajači pretvorili su otok Donkey Kong u svoju osobnu smrznutu utvrdu, a na vama je da spasite stvar. Igrajte kao Donkey Kong u izvornom načinu rada i udružite se s Diddyjem Kongom, Dixie Kongom i Cranky Kongom—svaki s jedinstvenim sposobnostima—kako biste nadvladali izazove platformiranja i ledene neprijatelje.

 Za pristupačnije iskustvo, pokrenite igru u Funky modu kako biste uživali u nizu ažuriranja igranja i novoj opciji glavnog lika, spektakularnog surfajućeg majmuna Funky Konga! Njegova dodatna srca i jedinstvene sposobnosti omogućuju opuštenije iskustvo igranja. I bez obzira na način koji odaberete, mnoštvo kolekcionarskih predmeta i suradnja za dva igrača zaokružuju zabavu!

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.