• Novo

The Witcher 3 Complete Edition PS5

Referenca: *

79,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

IGRAJTE KAO VISOKO OBUČANI UBOJICA ČUDOVIŠTA ZA NAJAM: obučavani od ranog djetinjstva i mutirani kako bi stekli nadljudske vještine, snagu i reflekse, vještci su protuteža svijetu prepunom čudovišta u kojem žive.

Jezivo uništavajte neprijatelje kao profesionalni lovac na čudovišta naoružan nizom oružja koje je moguće nadograditi, mutiranjem napitaka i borbenom magijom. Suočite se s izdajničkim generalima, podmuklim vješticama i korumpiranim plemićima kako biste pružili mračne i opasne usluge. Donesite odluke koje nadilaze dobro i zlo i suočite se s njihovim dalekosežnim posljedicama.

Lovite široku paletu egzotičnih čudovišta, od divljih zvijeri koje vrebaju planinskim prijevojima do lukavih nadnaravnih grabežljivaca koji vrebaju u sjenovitim zabačenim uličicama gusto naseljenih gradova. Uložite svoje nagrade kako biste nadogradili svoje oružje i kupili prilagođeni oklop ili ih potrošite na konjske utrke, kartaške igre, borbe šakama i druga zadovoljstva koja život donosi.

ISTRAŽITE MORALNO DVOSMISLEN OTVORENI SVIJET FANTAZIJE: Izgrađen za beskrajnu avanturu, masivni otvoreni svijet Witchera postavlja nove standarde u pogledu veličine, dubine i složenosti. Putujte fantastičnim otvorenim svijetom: istražite zaboravljene ruševine, špilje i olupine brodova, trgujte s trgovcima i patuljastim kovačima u gradovima i lovite po otvorenim ravnicama, planinama i morima.

Imajte na umu da iako je ova igra slobodna ili regija otključana i radit će na svim sustavima, ovo je međunarodna verzija i može se razlikovati od lokalne verzije prema dobnoj ocjeni, oznakama ili uputama.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.