Star Wars Jedi: Survivor PS5

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Pobjegni Imperiju i preživi kao jedan od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji

STAR WARS Jedi: Survivor™ nastavlja se pet godina nakon događaja iz nastavka STAR WARS Jedi: Fallen Order™. Cal mora ostati korak ispred Imperija koji ga stalno proganja dok sve više osjeća pritisak što je jedan od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji.

Igra koju je razvio tim veterana studija Respawn Entertainment, igra STAR WARS Jedi: Survivor nadovezuje se na kultne priče, svjetove i likove iz STAR WARS priča te uzbudljivu borbu koju si prvi put doživio u igri STAR WARS Jedi: Fallen Order.

STAR WARS Jedi: Survivor izrađuje se za trenutačnu generaciju hardvera za igranje kako bi se stvorio dubljI i prostraniji doživljaj igranja nove igre iz franšize STAR WARS za igrače diljem svijeta kada se ona objavi 2023. godine.

Nastavi Calovo putovanje

Cal više nije padawan, došao je na svoje i postao moćni Jedi vitez. Mračna vremena se približavaju – s novim i poznatim neprijateljima koji ga okružuju, Cal će morati odlučiti koliko je daleko spreman ići da spasi svoje najbliže.

Učini korak više

Filmski sustav borbe vraća se s dodatnim sposobnostima Sile i novim stilovima borbe svjetlosnim mačem. Kreativno iskoristi sve te sposobnosti i oružja kako bi se strateški suočio s brojnim neprijateljima. Procijeni njihove snage i slabosti dok se pametno koristiš vještinama iz svoje obuke da poraziš protivnike i riješiš misterije koji ti stoje na putu.

Istraži neukroćenu galaksiju

Otkrij nove planete i poznate granice u galaksiji iz svijeta Star Wars, svaki od njih sadržava jedinstvene biome, izazove i neprijatelje. Savladaj nove vještine, opremu i sposobnosti koje će poboljšati tvoje načine istraživanja, borbe i kretanja. S većim područjima za istraživanje i više za otkriti izvan utabanih staza, igrači koji krenu u avanturu iza horizonta pronaći će skrivene nagrade.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.