Demon's Souls PS5

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Iz PlayStation Studios i Bluepoint Games dolazi remake PlayStation klasika, Demon’s Souls. U potpunosti obnovljen iz temelja i majstorski poboljšan, ovaj remake predstavlja užase magle prepune mračne zemlje fantazije potpuno novoj generaciji igrača. Oni koji su se prije suočili s njegovim iskušenjima i nevoljama, ponovno mogu izazvati tamu u zapanjujućoj vizualnoj kvaliteti s nevjerojatnom izvedbom.

U svojoj potrazi za moći, 12. kralj Boletarije, kralj Allant kanalizirao je drevne Umjetnosti duše, probudivši demona iz zore samog vremena, Starog. Nakon prizivanja Starog, bezbojna magla preplavila je zemlju, oslobađajući stvorenja iz noćne more koja su gladovala ljudskih duša. Oni kojima su duše skinute, izgubili su razum – ostali samo sa željom da napadnu zdrav razum koji je ostao.

Sada je Boletaria odsječena od vanjskog svijeta, a vitezovi koji se usude prodrijeti kroz duboku maglu kako bi oslobodili zemlju od njezine nevolje, nikada više nisu viđeni. Kao usamljeni ratnik koji se hrabro izborio s zlobnom maglom, morate se suočiti s najtežim izazovima kako biste zaradili titulu "Ubojica demona" i poslali Starog natrag u san.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.