• -31,00 KM
  • Novo

Pokemon Violet + Hidden Treasure of Area Zero DLC Switch

Referenca: *

205,00 KM
174,00 KM Ušteda 31,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Ovo limitirano izdanje igre Pokemon Scarlet sadrži:

1. kompletan sadržaj igre Pokemon Scarlet za Switch

2. veliko dvodijelno proširenje priče Hidden Treasure of Area Zero u obliku DLC-a kojeg je potrebno downloadati putem Interneta na Switch konzolu. Potrebna je veza na Internet (ovisno o davatelju usluge, Internet promet se može naplaćivati) te besplatan Nintendo račun za pristup Nintendo eShop servisu.

Dio I: The Teal Mask (dostupno odmah)

U ovom prvom dijelu, The Teal Mask, pridružite se posebnom školskom izletu u zemlju Kitakami i naučite nešto o lokalnoj legendi o Loyal Three Pokémona. Vaša baza operacija bit će Mossui Town, središte zajednice u kojem se lokalno stanovništvo okuplja i kupuje među slikovitim rižinim poljima. Posjetite dvoranu Kitakami na istoku sela i doživite tradicionalni Festival maski. Susretnite se s novootkrivenim legendarnim Pokémonom Ogerponom dok razotkrivate lokalne narodne priče.

Dio II: The Indigo Disc (dostupno od 15. prosinca 2023.g.)

Priča o Skrivenom blagu Zone Nula za Pokémon Scarlet nastavlja se u drugom dijelu: The Indigo Disc. Studirajte u inozemstvu na Blueberry Academy, gdje nastavni plan i program naglašava borbu s Pokémonima. Ovdje ćete istražiti podvodni Terarium, objekt s umjetnim okruženjem koje vrvi Pokémonima. Svako od četiri područja Terariuma ima različitu klimu, ekosustav i Pokémone koje treba pronaći. Susretnite se s novootkrivenim legendarnim Pokémonom Terapagosom dok širite svoje horizonte izvan Naranja ili Uva Academy.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.