• −10%

Garmin dēzl™ 580 LMT-D

Referenca:

660,00 KM
594,00 KM Uštedi 10%
s PDV-om

5-inčni GPS navigacijski uređaj za kamione

Detaljno...

Količina
Zadnji artikli na skladištu

Jednostavan GPS navigacijski uređaj za kamione

  • 5,0-inčni navigacijski uređaj za kamione koji sadrži karte Europe i uključuje besplatne nadogradnje lifetime karata1. Također uključuje besplatne prometne informacije u stvarnom vremenu putem DAB mreže ili aplikacije Smartphone Link te live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link2
  • Izrada prilagođenih ruta za kamione3 uzimajući u obzir veličinu, teret i težinu kamiona, te upozorenja o visini nadolazećih mostova, ograničenjima težine, oštrim zavojima, strmim nagibima i još mnogo toga
  • Jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima da je vrijeme za odmor, te prometni znakovi alata Nadolazi koji ukazuju na obližnje restorane, odmorišta, benzinske postaje i prenoćišta
  • Točke interesa za kamione; filtrirajte odmorišta za kamione po ponudi, npr. "Kafić" ili "Tuševi"
  • Kontrolirajte dēzl glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računala
  • Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

Ako ste prijevoznik, pouzdajte se u Garmin navigacijske uređaje na dugačkim putovanjima. Navigacijski uređaj za kamione dēzl 580 LMT-D osmišljen je za profesionalne vozače kamiona i obuhvaća izradu prilagođenih ruta za kamione3 s prediktivnim upozorenjima o uvjetima na ruti i točkama interesa za kamione, uz jednostavno planiranje odmora zahvaljujući pravovremenim obavijestima.

Izrada prilagođenih ruta za kamione

dēzl 580 LMT-D opremljen je detaljnim kartama Europe koje uključuju i ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih zavoja, ograničenja težine i još mnogo toga, te relevantne podatke za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona3.

Pomoću jednostavnih profila kamiona jednim dodirom gumba mijenjajte veličinu prikolica. Uključeni planer puta omogućuje vam izradu ruta s više zaustavljanja te planiranje i spremanje budućih putovanja.

Jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da dodirivanjem zaslona u svoju rutu uključite preferirane ceste ili gradove.

Jedan pogled

Jednostavno planiranje odmora

Kako bi vam pojednostavio život na cesti, dēzl 580 LMT-D omogućuje jednostavno planiranje odmora zahvaljujući pravovremenim obavijestima da je vrijeme za odmor i prijedlozima o obližnjim hotelima, restoranima i parkiralištima.

Jednostavno planiranje odmora

Ugrađeni direktorij točaka interesa za kamione

Pronađite točke interesa poput odmorišta za kamione, parkirališta, prenoćišta, Wi-Fi točaka i mnoge druge koje drugi profesionalni vozači toliko vole da su im dali visoke ocjene. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske crpke, Wi-Fi i praonice kamiona.

Nadolazi

Kompatibilan s Bluetooth® tehnologijom

Sinkronizirajte uređaj s omogućenom Bluetooth tehnologijom kao što je pametni telefon i dēzl 580 LMT-D za hands-free pozive4 pomoću ugrađenog mikrofona i iznimno jakih zvučnika koji omogućuju da čujete sugovornika neovisno o glasnoj buci na cesti. Telefon možete spremiti na sigurno u džep ili na upravljačku ploču te upućivati ili primati pozive. Tekstne poruke i ostala upozorenja aplikacija prikazuju se izravno na zaslonu dēzl uređaja kad je uparen s telefonom.

Jedan pogled

Koristite snagu svoga glasa za upravljanje

Opremljen navigacijom s glasovnom aktivacijom. Obratite se dēzl uređaju i on će reagirati, a vaše ruke neće napustiti upravljač.

Uparite ga s pametnim telefonom za pristup prometnim informacijama i informacijama o sigurnosnim kamerama u stvarnom vremenu i još mnogo toga

Smartphone Link besplatna je aplikacija koja dēzl 580 LMT-D povezuje s vašim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android. Nakon uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu2 poput informacija o prometu ili vremenu.

Jedan pogled

Ostanite u tijeku uz ugrađeni Wi-Fi®

Budući da dēzl 580 LMT-D sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Ugrađeni Wi-Fi

Otprema i praćenje

dēzl 580 LMT-D isporučuje se s prethodno učitanim jednostavnim rješenjem za nadzor kamiona2. Jednostavno pratite vozače i komunicirajte s njima, npr. slanjem tekstne poruke s adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstne poruke i lako izraditi rutu do odredišta. Na izborniku dēzl navigacijskog uređaja odaberite ikonu Otprema i praćenje kako biste postavili tu funkciju.

"" />

Zapisnik povijesti servisa

dēzl 580 LMT-D ima zapisnik povijesti servisa u koji možete bilježiti datume i vrste obavljenih servisa. To je praktičan način za bilježenje podataka o broju prijeđenih milja na gumama, tlaku u gumama, zamjeni ulja i guma i drugih podataka.

Zapisnik povijesti servisa

Radi s pomoćnom kamerom

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unatrag. dēzl 580 LMT-D kompatibilan je s odabranim bežičnim Garmin pomoćnim kamerama. Kada su upareni, na zaslonu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimka koju odašilje kamera.

Pomoćna kamera

Jednostavna navigacija

dēzl 580 LMT-D ima i aktivnu pomoć za trake (ALG). Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je ispravna traka za vašu rutu. photoReal prikaz križanja prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i s mnoštvom detalja. Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku križanja iz zraka. Uz to, Garmin Real Directions daje govorne upute kakve biste dobili od prijatelja i umjesto teško čitljivih ili nepostojećih znakova s nazivima ulica koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju.

Jedan pogled

Jedan pogled

Uključuje nadogradnje lifetime karata

dēzl 580 LMT-D isporučuje se s učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime1 karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja svog GPS navigacijskog uređaja.

Prethodno učitane popularne točke interesa

Ako ne poznajete određeno područje, oslonite se na prethodno učitane točke interesa usluge TripAdvisor®. Pogledajte ocjene za točke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke s najvećeg svjetskog web-mjesta za putovanja izravno do vas pomažemo vam pronaći mjesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti dijelom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mjesta na kojima možete stati na putu.

U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i dodatne informacije za pretraživanje dobivene putem usluge Foursquare®. Foursquare za vaše područje dodaje milijune novih popularnih restorana, trgovina, usluga i još mnogo toga.

1Uvjeti i odredbe korištenja lifetime karata
2Da biste pristupili Garmin Live uslugama, morate preuzeti aplikaciju Smartphone Link na kompatibilnom pametnom telefonu koji podržava Bluetooth® i GPS (prodaje se odvojeno); za detaljne informacije pogledajte Smartphone Link
3Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne jamči da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim prijedlozima ruta. Uvijek poštujte sve prometne znakove i uvjete na cesti
4Potreban je pametni telefon s omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno).

Apple® zaštitni je znak tvrtke Apple Inc. registriran u SAD-u i ostalim državama. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc. Foursquare® registrirani je trgovački znak tvrtke Foursquare Labs, Inc. Riječ i logotipi Bluetooth® u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom. © 2017 TripAdvisor LLC. Sva prava pridržana. Wi-Fi® je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance.

TripAdvisor Bluetooth HERE Foursquare

Posebne reference

9 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.