• Novo

Tiny Tina’s Wonderlands PS4

Referenca: *

45,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Naručite unaprijed da biste dobili unaprijed postavljene oklope za svog heroja

Nadogradite svoju garderobu veličanstvenim ukrasima, zahvaljujući paketu oklopa Golden Hero! Ovaj paket sadrži dvije zlatne teme oklopa za Tiny Tina's Wonderlands koje se mogu primijeniti na bilo koji set oklopa.

Upustite se u epsku avanturu punu hirovitosti, čuda i moćnog oružja! Meci, magija i široki mačevi sudaraju se u ovom kaotičnom svijetu mašte koji oživljava nepredvidiva Tiny Tina, koja postavlja pravila, mijenja svijet u hodu i vodi igrače na njihovom putovanju.

Prilagodite svog vlastitog višerazrednog heroja i pljačkajte, pucajte, sjecite i probijajte se kroz neobična čudovišta i tamnice pune blaga u potrazi za zaustavljanjem tiranskog Gospodara zmajeva. Svi su dobrodošli, stoga se pridružite zabavi, obujte svoje avanturističke čizme i budite Chaotic Great!

Značajke

NEPREDVIĐIV SVIJET MAŠTE: Tiny Tina vaš je neuredni vodič kroz izvanredno kraljevstvo stola u kojem pravila rijetko vrijede. Istražite veličanstvene gradove, vlažne šume gljiva, zloslutne tvrđave i još mnogo toga, a sve ih povezuje golemi nadzemni svijet.

PERSONALIZIRAJTE SVOG HEROJA: Stvorite vlastitog heroja s ekspanzivnim višeklasnim sustavom koji vam omogućuje miješanje i spajanje šest jedinstvenih stabala vještina likova, sva sa svojim nevjerojatnim sposobnostima. Pređite na višu razinu, poboljšajte svoju građu, proširite svoj arsenal i postanite ultimativni kreator sudbine.

PIŠTOLJI, ČAROLIJE I VIŠE: Pobijedite zlo razornim čarolijama, snažnim oružjem i jedinstvenim akcijskim vještinama u frenetičnim bitkama u prvom licu. Upotrijebite svoju vatrenu moć da pobijedite legije neprijatelja, uključujući kosture koji govore šake, kopnene morske pse i kolosalne šefove.

FANTASTIČNA GRUPA LIKOVA: Pridružuju vam se u iskustvu svojeglavi kapetan Valentine (Andy Samberg) i robot opsjednut pravilima Frette (Wanda Sykes). Tijekom vaše potrage da porazite Gospodara zmajeva (Will Arnett), susrest ćete se s grupom simpatičnih neprilagođenih – poput Bardbariana koji maše lutnjom i vašeg vlastitog Fairy Punchfathera – koji oživljavaju ovaj šareni svijet.

UDRUŽITE SE U KAOTIČNOJ ZADRUŽNICI: uživajte u priči solo ili započnite zabavu s do tri prijatelja u besprijekornom online igri za više igrača ili lokalnom podijeljenom ekranu. Podijelite plijen ili požurite da dobijete najsjajniji plijen—o vama ovisi kako ćete igrati!

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.