• Novo

Diablo 4 PS4

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Diablo®IV, dugo iščekivani sljedeći nastavak žanrovski definiranog serijala Blizzard Entertainmenta, izlazi 6. lipnja 2023., a kupnja unaprijed dostupna je sada. Blizzard je također najavio da Diablo IV dolazi na Windows®PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5 i PlayStation®4, s omogućenom unakrsnom igrom i unakrsnom progresijom za sve platforme. Couch cop-op također će biti dostupan na konzolama.

LILITH, KĆI MRŽNJE, SE VRAĆA - Diablo IV verzija Sanctuaryja je golema i prepuna prilika za avanturu. Desetljeća su prošla od događaja u Diablo III: Reaper of Souls, a Lilith, kći mržnje, odlučna je ponovno zavladati Utočištem. Izbori za igranje na vaš način u igri su bogatiji i opsežniji nego ikada, a igrači će moći dopustiti svojoj znatiželji da ih vodi do:

• Istražite 140+ tamnica i sporednih zadataka tijekom kampanje i izvan nje, zarađujući nagrade i produbljujući iskustvo priče

• Porazite svjetske šefove udružujući se s drugim igračima kako biste osvojili bonus blago

• Lokalni događaji koji će se pojavljivati diljem zemalja Sanctuaryja i donositi brze nagrade

• Oslobodite Uporišta koja, nakon što su očišćena od pokvarenih demona i neprijateljskih zvijeri, postaju prijateljske ispostave koje zauvijek mijenjaju izgled svijeta

• Razvoj karaktera zajedno s odabirom klase, raznim vještinama za korištenje višestrukih moći i širokim spektrom kozmetike

ISKUSTVO ZAVRŠNE IGRE—Idite dalje od glavne priče s još robusnijim ponudama završne igre:

• Fields of Hatred ističe određene zone za PvP haos, gdje igrači mogu skupljati Sjemenke mržnje i Crvenu prašinu koje će potrošiti na nosače i kozmetiku.

• Paragon ploče koje dopuštaju igračima da prijeđu maksimalnu razinu i koriste glifove za razvoj svojih likova do novih epskih visina moći.

• Nightmare Dungeons koristi sigile za povećanje udjela i testiranje vještina igrača s povećanom žestinom unutar tamnica.

• Helltide je redoviti događaj na kojem su sluge Lilith još više osnažene, ali njihovo osvajanje vrijedi zaraditi plijen Helltide Chest.

• Whispers of the Dead poravnajte račune sa svjetskim ciljevima i nagradama. Izvršite zadatke da zaradite mračne usluge, a zatim ih zamijenite za legendarnu opremu i više!

Uključuje:

Cross Gen Bundle Diablo® IV

Uključuje PS4™ i PS5™ verzije igre

Diablo® IV je akcijsko RPG iskustvo sljedeće generacije s beskrajnim zlom za klanje, bezbrojnim sposobnostima za svladavanje, tamnicama iz noćne more i legendarnim plijenom. Krenite u kampanju sami ili s prijateljima, upoznajte nezaboravne likove kroz prekrasno mračno okruženje i uzbudljivu priču ili istražite ekspanzivnu završnu igru i zajednički svijet u kojem se igrači mogu sastajati u gradovima radi trgovanja, udružiti se u borbi protiv svjetskih šefova ili se spustiti u PVP zone za testiranje svojih vještina protiv drugih igrača - nisu potrebni lobiji - uz unakrsnu igru i unakrsnu progresiju na svim dostupnim platformama.

Ovo je samo početak za Diablo® IV, s novim događajima, pričama, godišnjim dobima, nagradama i još mnogo toga što se nazire na horizontu.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.