• Novo

RIG 300 PRO HS gaming slušalice crne

Referenca: *

69,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

RIG 300 HS vraća se s PRO verzijom, nudeći jedan od najboljih omjera kvalitete i cijene na tržištu.

Rezultat spajanja visokih performansi i udobnosti, RIG 300 PRO HS je partner kojem možete vjerovati čak iu najdužim sesijama igranja.

Sa svojom iznimnom kvalitetom zvuka, mikrofonom s lakim pristupom i inovativnim komfornim dizajnom, ove slušalice za Playstation savršen su saveznik za svakog igrača koji traži visoke performanse u pristupačnom paketu.

REDIZAJNIRANO ZA BUDUĆNOST

PRO verzija RIG 300 HS prikazuje novi dizajn za optimalno iskustvo igranja. “Egzoskelet” slušalice ustupaju mjesto laganim i velikim jastučićima za uši koji obavijaju cijelo uho kako bi isporučili čist zvuk kroz svoje 40 mm drajvere, bez dodatnog pritiska na lubanju.

Jesu li više stilski? Da. Jesu li još lakši? Da. Ali zato slabašniji? Apsolutno ne!

Izuzetno lagana, fleksibilna traka za glavu gotovo je nesalomljiva. Kraći i diskretniji mikrofon može se sklopiti radi lakšeg skladištenja i transporta.

Vrhunska tehnologija ugrađena je u dizajn RIG 300 PRO HS, a toliko je lagan da nećete ni znati da postoji.

Uživajte u zajamčenoj izvedbi u potpunoj udobnosti uz PRO verziju ovih slušalica za igranje, posebno dizajniranih za Playstation.

Zaštićeni od vanjskih smetnji s mekom, udobnom pjenom u traci za glavu i jastučićima za uši koji okružuju cijelo uho, možete doživjeti potpuno uranjanje u laganom pakiranju.

Neometano plutajte između dubokih basova i čistih visokih tonova u nepreglednim zvučnim pejzažima vaših omiljenih igara uz visokoprecizno ugađanje 40 mm pogonskih jedinica.

Sa samo 233 grama unatoč čvrstoći gotovo nesalomljive trake za glavu i mogućnosti podešavanja veličine na 3 različita načina, teško da ćete znati da je RIG 300 PRO HS tu.

Igrate li s drugim igračem kojeg jedva čujete? Ili ikada želite brzo isključiti mikrofon? Pristupite kontrolama koje su vam potrebne izravno s diskretnog daljinskog upravljača ugrađenog izravno u kabel: navigacija izbornicima konzole stvar je prošlosti!

Kako biste u potpunosti iskoristili impresivan mjehurić koji stvara RIG 300 PRO HS, jednostavno preklopite mikrofon nakon što vaša sesija za više igrača završi za vrhunsko iskustvo za jednog igrača.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Promjer drajvera 40 mm

Pokretanje mikrofona prema gore

Kontrole glasnoće Inline

Težina 233 g

OPĆE INFORMACIJE

Kompatibilnost: PS5/PS4/Xbox/Nintendo Switch/Windows

Vrsta slušalica: oko uha

AUDIO SPECIFIKACIJE

Frekvencijski odziv: 20 Hz–20 kHz

Impedancija: 32 ohma

Maks. SPL: 111 dBSPL/V

Promjer pokretača: 40 mm

SPECIFIKACIJE MIKROFONA

Frekvencijski odziv mikrofona: 100 Hz–10 kHz

Odvojivi mikrofon: Ne

POVEZIVOST

Bežično: Ne

Kontrola glasnoće: Inline

Specifikacije

Video

preuzimanje datoteka

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.