• Novo

Samsung Smart TV 2021 43”, 4K UHD UE43AU7172UXXH

Referenca:

850,00 KM
s PDV-om

Ekran: 43” LED / 4K Ultra HD / 2000 PQI Hz

Ekran ostalo: Crystal 4K procesor, HDR10+, HLG, Mega Contrast, PurColor, UHD Dimming, Internet preglednik, Ultratanak okvir

Audio: Dolby Digital Plus, Q-Symphony, Adaptive Sound

Tuneri: DVB-T2/C/S2

Konektori: Wi-FI: DA, HDMI x2, USB x1, LAN, Digitalni Audio Izlaz (optick), RF Input, CI+ slot,

Garancija: 2 godine

Količina
Dostupno uz narudžbu

Samsung Smart TV, 4K UHD 

Samsung Smart TV pod oznakom AU7172 je fantastičan televizor sa Crystal 4K procesorom i nevjerovatno tankim ramom, proizveden 2021. godine. Boje na ovom televizoru dijagonale ekrana 43 inča odnosno 109 cm, precizno su podešene za živopisnu, vjerodostojnu sliku. Zahvaljujući tankom, elegantnom okviru, ekran djeluje još veći. Ovaj televizor stvoren je za pametno 4K iskustvo kako poručuju iz kompanije Samsung.

PurColor tehnologija čini da gledanje filmova izgleda kao da ste uronili u samu filmsku radnju. Omogućava televizoru da izrazi ogroman raspon boja za optimalne performanse fotografija, ali i da pruži uranjajuće iskustvo gledanja. Snažna 4K Upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite. Takođe ćete doživjeti više vjerodostojnih izražavanja boja zbog sofisticirane tehnologije mapiranja boja. 4K UHD TV nadmašuje regularni FHD sa 4x više piksela i pruža očima oštru i jasnu sliku koju zaslužuju. Sada možete vidjeti čak i male detalje u sceni. Glatke pokrete za jasnu sliku na ovom televizoru obezbjeđuje Motion Xcelerator tehnologija.

Visoki dinamički raspon (HDR) povećava opseg nivoa svjetlosti na ovom Smart TV uređaju pa tako možete uživati u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama. Savršena slika zaslužuje i savršen zvuk. Odgovarajući Soundbar dodatno će unaprijediti ionako već visokokvalitetan zvuk televizora AU7172. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanjem zvučnika TV uređaja.

Čarobna Tap View funkcija

Samsung Smart TV pod oznakom AU7172 ima uglađen i elegantan dizajn koji privlači najčistijom slikom. Izrađen u minimalističkom stilu, omogućava gledanje iz svakog ugla, a zahvaljujući tzv. bezgraničnom dizajnu postavlja nove standarde. Kablovi ovog televizora se mogu fino prikriti da ne prave nered što će pružiti besprekoran izgled ovom moćnom TV uređaju.

Ne zaboravite da na ovom televizoru imate i Tap View funkciju koja omogućava takozvano preslikavanje filmova ili muzike sa mobilnog telefona na televizor. Korišćenje Tap View funkcije je jednostavno da jednostavnije ne može biti. Jednostavno je poput dodira. Naime, kada dodirnete svoj TV uređaj mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo prebaciti se na TV uređaj i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: