• -10,00 KM
  • Novo

Lego 2K Drive PS5

Referenca: *

59,00 KM
49,00 KM Ušteda 10,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Dobrodošli u Bricklandiju, dom ogromne LEGO® avanture vožnje otvorenog svijeta. Utrkujte se bilo gdje, igrajte s bilo kim, izgradite svoje vožnje iz snova i porazite divlje trkaće rivale za željeni Sky Trophy!

U igri LEGO 2K Drive, vaše fantastično vozilo koje se transformira daje vam slobodu da neprimjetno jurite preko zadivljujućih trkaćih staza, terena izvan cesta i otvorenih voda. Istražite golemi svijet Bricklandije, pokažite svoje vozačke vještine i gradite vozila ciglu po ciglu!

VRHUNSKI LEGO ISKUSTVO VOŽNJE

Sjednite za volan i pripremite se za mnoštvo istraživanja otvorenog svijeta i uzbudljivih utrka! Okušajte se u uzbudljivom Story modu, uskočite u pojedinačne utrke ili turnire Cup Series i prepustite se nenametljivim mini igrama. Ovladajte umijećem driftanja, pojačavanja i korištenja pojačanja za poraz protivnika!

UTRKA ZA NEBESKI TROFEJ

Način rada Story prati vaš put od trkača početnika do slavnog prvaka dok se natječete protiv niza karizmatičnih suparnika. Sa svakom pobjedom napredovat ćete u poretku kako biste se suprotstavili zloglasnom Shadow Z-u.

ISTRAŽIVANJE OTVORENOG SVIJETA

Ogromni i živopisni svijet Bricklandije je na vama da istražite kako vam odgovara, pun živopisnih likova i šašavih zadataka. Projurite kraj bujnih polja na pločniku Turbo Acresa, vozite se off-roadom kroz pustinje okruga Big Butte, krstarite slikovitim vodenim putovima Prospecto Valleyja i još mnogo toga.

OSLOBODITE SVOJU KREATIVNOST

Izrada vozila u garaži jednostavna je poput spajanja cigli. Konstruirajte nove automobile i čamce od nule, modificirajte bilo koje vozilo u svojoj kolekciji ili se opustite uz vođene gradnje, a zatim provozajte svoju kreaciju i podijelite je sa svijetom!

IGRAJTE SE ZAJEDNO KOD KUĆE I NA MREŽI

Lutajte po Bricklandiji na lokalnom podijeljenom ekranu za dva igrača ili se pridružite svojim prijateljima u vožnji s do šest igrača na mreži!

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.