• Novo

Call of Duty: Infinite Warfare PS4

Referenca: *

45,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

U kampanji, igrači igraju kao kapetan Reyes, pilot koji je postao zapovjednik, koji mora voditi preostale koalicijske snage protiv nemilosrdnog, fanatičnog neprijatelja, dok pokušava nadvladati smrtonosna, ekstremna okruženja svemira.

Multiplayer kombinira sustav kretanja temeljen na fluidnom momentumu, dizajn karte usmjeren na igrača, duboku prilagodbu i potpuno novi sustav borbene opreme za stvaranje intenzivnog iskustva igranja u kojem je svaka sekunda važna. Combat Rigs (Rigs) su ultimativni borbeni sustavi. Svaki Rig je vrhunsko, taktičko borbeno odijelo koje igrač nosi i napravljeno je za potpuno različite stilove igre. Igrači će se također pridružiti jednom od četiri potpuno nova tima misije za otključavanje posjetnica, kamuflaža, amblema i oružja jedinstvenih za taj tim.

U igri Zombies, vratite se u prošlost i borite se s nemrtvima u zabavnom parku iz 1980-ih, zajedno s mnoštvom vožnji, fantastičnom arkadom i otmjenim, funkcionalnim rollercoasterom. Prihvatite ranije omiljene aspekte načina rada kao što su uskršnja jaja, pojačanja i nova oružja dok doživljavate inovacije kao što su potpuno nove timske mehanike, After Life Arcade i karte sudbine i sreće.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.