• -50,00 KM
  • Novo

Lego 2K Drive PS5 With McLaren Toy

Referenca: *

139,00 KM
89,00 KM Ušteda 50,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Dobrodošli u Bricklandiju, dom ogromne LEGO® avanture vožnje otvorenog svijeta. Utrkujte se bilo gdje, igrajte s bilo kim, izgradite svoje vožnje iz snova i porazite divlje trkaće rivale za željeni Sky Trophy! U igri LEGO 2K Drive, vaše fantastično vozilo koje se transformira daje vam slobodu da ubrzate neprimjetno preko trkaćih staza, terenskih terena i otvorenih voda. Istražite golemi svijet Bricklandije, pokažite svoje vozačke vještine i gradite vozila kocku po kocku!

VRHUNSKO LEGO ISKUSTVO VOŽNJE!

Sjednite za volan i pripremite se za mnoštvo istraživanja otvorenog svijeta i uzbudljivih utrka! Igrajte uzbudljivi Story mod, uskočite u jednu utrku ili turnire Cup Series i opustite se u nezahtjevnim mini igrama. Ovladajte umijećem driftanja, pojačavanja i korištenja pojačanja za poraz protivnika!

UTRKA ZA NEBESKI TROFEJ

Način rada Story prati vaš put od trkača početnika do slavnog prvaka dok se natječete protiv niza karizmatičnih suparnika. Sa svakom pobjedom napredovat ćete prema ljestvici. Borite se sa zloglasnom Shadow Z.

ISTRAŽIVANJE OTVORENOG SVIJETA

Ogroman i živahan svijet Bricklandije na vama je da istražujete kako vam odgovara, pun šarenih likova i šaljive misije. Jurite kraj bujnih polja na pločniku Turbo Acresa, spustite se izvan ceste pustinjama okruga Big Butte, krstarite slikovitim vodenim putovima doline Prospecto i više.

OSLOBODITE SVOJU KREATIVNOST

Izrada vozila u garaži jednostavna je poput spajanja kocki. Konstruirajte nove automobile i brodove ispočetka, modificirajte bilo koje vozilo u svojoj kolekciji ili se opustite uz vođene gradnje, zatim se provozajte svojom kreacijom i podijelite je sa svijetom!

IGRAJTE SE ZAJEDNO KOD KUĆE I NA MREŽI

Lutajte po Bricklandiji na lokalnom podijeljenom ekranu za dva igrača ili se pridružite svojim prijateljima u vožnji s do šest igrača online! + McLaren Lego Toy

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.