• -21,00 KM
  • Novo

Mario Golf Super Rush Switch

Referenca: *

139,00 KM
118,00 KM Ušteda 21,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Igrajte Mario Golf: Super Rush, najnoviji dio Mario Golf serije, koji dolazi na Nintendo Switch. Pridružite se svojim omiljenim likovima Kraljevstva gljiva na plovnom putu na stazama ispunjenim bujnim prirodnim krajolikom.

Upustite se u zamah pomoću tipki za upravljanje ili koristite kontrole pokreta držeći Joy-Con kontroler kao palicu za golf. Kao i kod prave stvari, morat ćete proučiti vjetar i teren, ali tu su i praktične značajke koje će vam pomoći da bolje pogodite. Iskoristite prednost mjerača udarca koji vam pokazuje kako će vaš udarac zakriviti zbog nagiba i skeniranja koje vam omogućuje ispitivanje terena staze.

Među novim značajkama igre je Speed Golf. U ovom načinu, svi počinju u isto vrijeme, a zatim ćete juriti kroz stazu kako biste došli do svoje lopte. Udari ga još jednom da se približi rupi, a zatim nastavi! Nadmašite svoje protivnike da biste bili bolji. Vaše vještine igranja golfa nisu jedina stvar u igri: koristite crtice i posebne udarce kako biste pobijedili konkurenciju. Pretvorite Mii lik od početnika do profesionalnog igrača golfa tako što ćete se suprotstaviti raznim likovima Kraljevstva gljiva u Story Modeu. Pređite na višu razinu s bodovima iskustva zarađenim tijekom utakmica, a zatim dodijelite te bodove različitim statistikama kako biste razvili svoj karakter.

Također možete uživati u igri za više igrača s do tri druga igrača, lokalno i online.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.