• Novo

MARVO G943 GAMING MOUSE

Referenca: 6743

47,00 KM
s PDV-om
Količina
Zadnji artikli na skladištu

Gaming miš s LED-om: Scorpionov gaming miš savršen je za korištenje na vašem računalu jer ima napredni softver koji podržava Windows 7 ili noviji. Osim toga, uključuje LED RGB pozadinsko osvjetljenje i optički senzor Pixart 3325.

Prilagodljiv dizajn vašoj ruci: miš dizajniran s visokim profilom tako da se savršeno prilagođava dlanu vaše ruke. Tako da je udobnost i brzina u vašim igrama veća. Vaši L/R gumbi imaju visoku učinkovitost i dugotrajnost.

Bočni rukohvati protiv klizanja: ima bočne rukohvate s teksturom protiv klizanja, što ovaj ergonomski miš čini mnogo udobnijim i lakšim za bolje iskustvo igranja i to će vam pomoći da smanjite umor u rukama.

Sa 6 programibilnih tipki: Postavke miša za igrače uključuju 6 programibilnih tipki putem softvera. Postavite brzo i jednostavno kako biste se prilagodili vašim potrebama igre. Uz to omogućuje do 20 milijuna impulsa.g1

Potpuna preciznost: Dizajn tipki računalnog miša daje vam lakoću i prednost koja vam je potrebna u vašim intenzivnim igrama kako biste postigli bržu i točniju kontrolu. Idealno za FPS, s DPI podesivim pomoću gumba.

6743

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.