• −50%

FIFA 22 PS5

Referenca:

79,00 KM
39,50 KM Uštedi 50%
s PDV-om

FIFA 22 je video igra simulacije fudbalskog udruženja koju je Electronic Arts objavio u sklopu FIFA serije. To je 29. dio u nizu FIFA -e, a u svijetu je objavljen 1. oktobra 2021. godine. Kylian Mbappe druga je godina zaredom sportaš na naslovnici.

Količina
Zadnji artikli na skladištu

FIFA 22 PS5

FIFA 22 donosi igru ​​još približniju stvarnom fudbalu, s temeljnim napretkom igranja i novom sezonom inovacija u svakom načinu rada. Nove funkcije igranja u FIFA 22 pružaju više dosljednosti u kretanju golmana, novu fiziku kretanja lopte, eksplozivnije sprinteve koji bolje odgovaraju stvarnom ubrzanju najbržih igrača i nove napadačke taktike koje omogućavaju da preuzmete kontrolu nad igrom svog tima.

U modu karijere ostvarite svoje fudbalske snove dok stvarate i vodite slavni klub. VOLTA FOOTBALL će nagraditi vaš dobar instinkt novim načinima igranja i napredovanja svake sezone. Okupite ekipu u Pro klubovima s poboljšanim prilagođavanjem tima i ažuriranim napredovanjem koje vam daje kontrolu nad razvojem vašeg Virtual Pro-a i pozdravite neke od najupečatljivijih fudbalera kao nove FUT Heroes u FIFA Ultimate Team.

Bez obzira na način igre i odabrani tim, uživaćete u nenadmašnoj autentičnosti s preko 17.000 igrača, 700+ timova i više od 30 liga, uključujući UEFA Ligu šampiona, CONMEBOL Libertadores i potpuno novu UEFA Evropsku konferencijsku ligu, koja je dostupna samo u FIFA 22.

Xsens odijela za kopiranje realnih kretnji igrača

Hypermotion gameplay tehnologija je potpuno nova u EA SPORTS FIFA 22 za PS5 konzole i prvi put kombinuje dvije tehnologije objedinjene u jednu, a tiču se revolucionarnog napretka fudbalske igre na konzolama koja se temelji na kopiranom kretanju pravih igrača u igri 11 na 11. U tome su pomogla Xsens odijela koja su nosila 22 profesionalna igrača u simuliranju prave utakmice velikog intenziteta. Prvi put u istoriji gaminga iskorišćena je tolika količina visokokvalitetnih podataka o kretanju stvarnih ljudi na fudbalskom terenu da je i rezultat impresivan. Kada zaigrate FIFA 22 na PS5 konzoli razumjećete koliko je napredak veliki.

U FIFA 22 PS5 je primijenjen i zaštićeni algoritam mašinskog učenja koji uči iz preko 8.7 miliona realni hfudbalskih okršaja, a zatim u stvarnom vremenu piše nove animacije kako bi stvorio organski fudbalski realizam u raznim interakcijama na terenu. Rezultat je realističnije, brže i fluidnije iskustvo igranja u svakom meču, u svakom načinu FIFA 22 na konzolama nove generacije.

FIFA 22 za PS5 konzole je puna novih tehnologija i najnovijih naprednih rješenja podržanih vještačkom inteligencijom. Doživjećete fudbalski realizam kakav do sada niste mogli ni da zamislite.

Posebne reference

1 drugi proizvod u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.