• Novo

NBA 2K24 Standard Edition PS4

Referenca: *

139,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

VIDIMO SE NA TERENU

Zgrabite svoju momčad i doživite prošlost, sadašnjost i budućnost kulture obruča u NBA 2K24. Uživajte u čistoj, autentičnoj akciji i neograničenim personaliziranim MyPLAYER opcijama u MyCAREER-u. Prikupite impresivan niz legendi i izgradite svoju savršenu postavu u MyTEAM-u. Ponovno proživite svoja omiljena razdoblja kao GM ili povjerenik u MyNBA. Doživite igrivost sljedeće razine i realistične vizualne prikaze sa svojim omiljenim NBA i WNBA timovima u IGRAJ SADA.

IGRA SE MIJENJA - Predstavljamo PROPlay – revolucionarnu novu tehnologiju koja izravno prevodi NBA snimke u NBA 2K24 igranje. PROPlay isporučuje animacije i pokrete putem NBA akcije na terenu za generacijski skok u autentičnosti.

CROSS PLAY - U NBA 2K24 igrači mogu uživati u vrhunskom košarkaškom iskustvu sa svojim prijateljima, bez obzira igraju li na PlayStationⓇ5 i Xbox Series X|S. Igrači mogu igrati kooperativne mečeve, sudjelovati u online turnirima ili se boriti za prevlast na sudu.

MAMBA MOMENTS - Usmjerite svoj unutarnji Mamba mentalitet dok rekreirate neke od Kobeovih najdominantnijih i najzadivljujućih izvedbi tijekom njegova uspona do globalne superzvijezde. Ponovno se osvrnite na njegove trijumfe u ranoj karijeri kao mladog fenomena i napredujte kroz njegovo transcendentno putovanje od elitnog strijelca do jednog od najvećih igrača svih vremena.

MyCAREER SE ZAGRIJA - Preuzmite kontrolu nad svojom ostavštinom u MyCAREER-u i uzdignite se od generacijskog talenta do člana Kuće slavnih, jureći usput za veličinom i prvenstvima. Istražite zadivljujuću tropsku pozadinu i prilagodite svoj prilagođeni, personalizirani stil u potpuno novom City-u na plaži (za PlayStationⓇ5 i Xbox Series X|S), bogatom izbornim sporednim zadacima i užarenim streetball natjecanjem.Ž

UPRAVLJAJTE SVOJIM MyTEAMOM - Klasični način skupljanja karata se vratio i pun beskrajnih sati prilagodljive zabave. Crpite iz prošlosti i sadašnjosti koristeći današnje All-Stars i legende svih vremena kako biste formirali momčad sposobnu dominirati u načinima za jednog igrača i više igrača. MyTEAM sadrži kolekciju inovativnih poboljšanja, uključujući potpuno novi način rada s gornjom plaćom, zadržavajući svoj prepoznatljivi osjećaj natjecateljstva.

BALL OUT IN THE W - Započnite svoje putovanje kao zvijezda koledža ili neotkriveni dragulj iz inozemstva. U svojoj potrazi za veličinom bit ćete testirani protiv najboljih koje liga može ponuditi. Kako ćete se mjeriti? Usput skupljajte novu povijesnu robu, WNBA tenisice i sve nove pogodnosti za značke.

MyNBA - Novost u MyNBA bit će LeBronova era, koja počinje 2011. godine. Vodite svoj tim protiv, ili čak s LeBronom i podignite svoju franšizu na višu razinu protiv nekih od najvećih svih vremena. Također dolazi u 2K24 Simple Eras, ovo je ležerna verzija glavnog načina rada, lakša za navigaciju, namijenjena igračima koji samo žele napraviti nekoliko poteza i nastaviti s akcijom.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.