• Novo

Subnautica: Below Zero PS4

Referenca: *

45,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Below Zero je podvodna avantura smještena u vanzemaljski oceanski svijet. To je novo poglavlje u svemiru Subnautice, a razvili su ga Unknown Worlds.

Povratak na planet 4546B

Uronite u potpuno novu ekspediciju ispod nule u arktičkom području Planeta 4546B. Došavši s nešto više od pameti i nešto opreme za preživljavanje, krenuli ste istražiti što se dogodilo vašoj sestri...

Otkrijte istinu

Alterra je otišla u žurbi nakon misterioznog incidenta. Regijom su razasute napuštene istraživačke postaje. Što se dogodilo sa znanstvenicima koji su ovdje živjeli i radili? Dnevnici, predmeti i baze podataka razbacani među krhotinama daju novu sliku incidenta. S ograničenim resursima, morate improvizirati kako biste sami preživjeli.

Otkrijte neistražene biome

Plivajte ispod plavo osvijetljenih, nadsvođenih prostranstava Twisty Bridgesa. Postanite hipnotizirani svjetlucavim, mamutskim kristalima Crystal Caverns. Popnite se na snijegom prekrivene vrhove i zaputite se u ledene špilje Glacial Basina. Manevrirajte između erupcijskih toplinskih otvora kako biste otkrili drevne vanzemaljske artefakte. Below Zero predstavlja potpuno nova okruženja za preživljavanje, proučavanje i istraživanje.

Konstruirajte staništa i vozila

Preživite oštru klimu izgradnjom ekstenzivnih staništa, traženjem resursa i izradom opreme. Proletite snježnom tundrom na Snowfox hoverbikeu. Krstarite kroz očaravajuće i opasne biome u svom modularnom Seatrucku.

Istražite vanzemaljske oblike života

Iza svakog ugla vreba nešto neotkriveno. Plivajte kroz divovsku Titan Holefish, susrećete se s nezaboravnim Shadow Leviathanom i posjetite ljupke Pengwings. Budite prisebni. Nisu sva stvorenja u ovom čudnom svijetu prijateljski nastrojena.

Preživite niske temperature

Uskočite, voda je topla. Temperature ispod nule u ovoj arktičkoj regiji predstavljaju novu prijetnju. Novi vremenski uvjeti pokrivaju nadzemna staništa. Napravite toast hladno odijelo, pijuckajte vruću kavu i zagrijte se uz Thermal Lilies kako biste spriječili hladnoću.

Ocean intriga

Što se stvarno dogodilo tvojoj sestri? Tko su bili vanzemaljci koji su prije došli ovamo? Zašto su bili na ovoj planeti? Možemo li pronaći utjehu od tuge u istini? Below Zero proširuje priču o svemiru Subnautice, zaranjajući duboko u misterij uveden u originalnoj igrici.

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.