• -60,00 KM
  • Novo

EA SPORTS FC 24 CIAB PC

Referenca: *

139,00 KM
79,00 KM Ušteda 60,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

EA SPORTS FC™ 24 nova je era za The World’s Game—19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osjećajte se bliže igri uz tri vrhunske tehnologije koje pokreću realizam bez premca u svakoj utakmici—HyperMotionV*, PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite™ Engine. HyperMotionV bilježi igru dok se doista igra, koristeći volumetrijske podatke iz više od 180 profesionalnih muških i ženskih mečeva kako bi se osiguralo da kretanje u igri točno odražava stvarnu akciju na terenu. PlayStyles dimenzionizira sportaše, tumačeći podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača. Revolucionirani Frostbite™ Engine donosi svjetsku igru u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaku utakmicu.

Razvijte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team™ Evolutions i poželite nogometašice na terenu uz muškarce dok stvarate svoju XI iz snova. Napišite vlastitu priču u karijerama menadžera i igrača i pridružite se prijateljima na terenu uz unakrsnu igru** u klubovima i VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 sljedeće je poglavlje u inovativnijoj budućnosti nogometa.

*

Posebne reference

1 drugi proizvod u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.