• Novo

VIVAX COOL klima uređaj ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR

Referenca:

1.355,00 KM
s PDV-om

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR klima uređaj | | Namjena za prostor od: 26 do 35m2 | Rashladno sredstvo: R32 | Tip klime: Inverter | Energetska hlađenja: A+++ | Energetska grijanja: A++ | WiFi: Ready

Količina
Zadnji artikli na skladištu

Garancija do 5 godina na Vivax klima uređaje!

Garancija na Vivax cool klima uređaje počinje teći od dana kupovine proizvoda i traje 12 mjeseci. Garancija na uređaj u komercijalnoj upotrebi produžuje se za sljedećih 12 mjeseci nakon izvršenja garantnog servisnog pregleda od strane ovlaštenog servisa. Garancija se može produljivati ukupno četiri puta, što u ukupnom trajanju može iznositi 60 mjeseci. Garantni servisni pregled naplaćuje ovlašteni servis po cjenovniku zastupnika Kimtec d.o.o. i ovjerava garantni list što dokazuje produženje i valjanost garancije. Garancija vrijedi ako su montaža ili servis Vivax cool klima uređaja obavljeni od strane ovlaštenog servisa kojeg je ovlastio zastupnik Kimtec d.o.o.

VIVAX COOL, inverter klima ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR R32 3.81kW

Set unutarnja i vanjska jedinica namjenjena za hlađenje i grijanje prostorije od 26 do 35 m2.

V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi.

Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Unutrašnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka dok vanjska ima grijače kompresora i kondenzatora čineći je iznimno učinkovitom u modu grijanja. 3D protok zraka omogućit će da zrak prodire do svakog ćoška prostorije a završna obrada i kvaliteta izrade do zadnjeg detalje ostavit će Vas bez daha.

Sve to u energetskoj klasi A+++ u hlađenju i A++ u grijanju.

Želite li u svakom trenutku kontrolirati Vaš klima uređaj dostupan je WiFi modul čijom kupovinom možete proširiti funkcije ovog uređaja. Osim paljenja i gašenja preko mobilne aplikacije postavite timer, saznajte u kojem modu radi i dijagnosticirajte potencijalni kvar.

Osim svih nabrojanih prednosti ovaj uređaj Vam dopušta svojim jedinstvenim izgledom da iskočite iz okvira klasičnih klima uređaja i dodate još jedan estetski detalj u Vaš prostor.

Novo rashladno sredstvo plin R32
Vivax klima uređaji udovoljavaju međunarodnim standardima za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Siguran za okoliš 
Garancija sigurnosti za okoliš osigurava potpunu zaštitu za ozonski omotač. Umanjen potencijal utjecaja na globalno zatopljenje omogućava manje stvaranja plinova

Energetska učinkovitost
Klima uređaji s rashladnim sredstvom R32 omogućuju 2-9% povećanja energetske učinkovitosti u odnosu na uređaje s rashladnim sredstvom R410A.
 

Ionizator
Otpušta negativne ione, eliminira neugodne mirise, prašinu, dim i pelud. Osigurava svjež i čist zrak.

Bio filter
Sastavljen je od posebnog biološkog enzimskog i eko filtera koji ne propuštaju prašinu, neutraliziraju i uništavaju bakterije, gljivica.

I feel
Uređaj automatski prilagođava temperaturu željenoj temperaturi uz pomoć dodatnog senzora

Ekstremni rad
Uređaj se može koristiti za grijanje prostora pri niskim vanjskim temperaturama uz visoku učinkovit

Grijač
Dodatni grijač od kojih jedan grijač služi za dogrijavanje ulja u kompresoru a drugi poboljšava otapanje vanjske jedinice. Rad grijača je kontroliran putem glavnog procesora. Ovakav način kontrole i upravljanja omogućuje nesmetan i siguran rad uređaja kada vanjska temperatura dosegne i do -25°C

Wi-Fi Ready
Uređaj ima mogućnost proširenja funkcija kupovinom Wi-Fi modula kojim se spaja na kućnu mrežu.

Posebne reference

4 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.